vitamin d3


Vücudumuz için takviye edici gıdalar ve vitaminler hem sağlığımız hem de gün içindeki enerjimiz açısından oldukça önemlidir. Farmasi birçok üründe lider marka olduğu gibi takviye edici gıdalarda ve vitaminlerde de oldukça tercih edilen bir markadır. Farmasi nutriplus D vitamini özellikle yoğun çalışma temposunda enerjisini kaybedenlere gün içerisinde yorgun ve halsiz düşenlere aynı zamanda yüksek miktarda D vitamini eksikliği olanlara önerilir.

Farmasi Nutriplus D vitamini güneşten yeterince alamadığınız D vitamini ihtiyacınızın karşılanmasında yardımcı olur. D vitamini eksikliğinde birçok hastalık ortaya çıkmaktadır. Bunlardan bazıları kemik erimesi, halsizlik, yorgunluk, yoğun saç dökülmesi olarak sıralanabilir. D vitamini eksikliğine gıda takviyesi ile gidermek isteyenlerin çözümü Farmasi nutriplus D vitamininden geçiyor! Farmasi nutriplus D vitamini vücutta bulunan kalsiyum ve fosforun C vitamininin emilimine katkıda bulunur.

D vitamini yeterli miktarda alındığında günlük beslenme düzeninizde tükettiğiniz gıdalardan daha fazla vitamin ve mineral almanıza yardımcı olur. Kemik gelişimine faydası bulunan D vitamini eksikliğinde yoğun kemik ağrıları ve kemik erimesi sorunu ile karşılaşabilir. Bunun çözümü de vücudun yeterli miktarda D vitamini almasından geçer.

Farmasi nutriplus D vitamini kalsiyum düzeyini arttırarak kemik gelişimini olumlu yönde etkiler. Kemiklerin korunması, sağlanması ve ağrılarının giderilmesinde de etkilidir. Özellikle spor yapanlar ve sağlıklı beslenmeye çalışanlar mutlaka D vitamini düzeyini sınırda tutmalıdır. Sınırın altına düştüğünde kas fonksiyonları ve kemikler olumsuz anlamda etkilenecektir.

Ayrıca D vitamini diş sağlığı açısından da oldukça önemlidir. Dişlerinizin korunmasına ve dişlerinizi kaybetmenize engel olur. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara yakalanma riskinizi azaltır. Yüksek oranda D vitamini eksikliğine sahip kişilerde depresif bozukluklar, depresyon belirtileri halsizlik yorgunluk ve hatta uykusuzluk gibi problemlerde görülmektedir.

Vücudumuzun ihtiyacı olan D vitamini Farmasi nutriplus vitamin D takviyesinden alabilirsiniz. Farmasi vitaminlerini kullanırken mutlaka bir doktora danışmanızda fayda vardır. Farmasi vitamin D vitamini 60 kapsüldür, takviye edici gıda olarak günde 1 kapsül kullanılması uygundur doktor ve diyetisyeniniz eşliğinde kullanmanız önerilir.

Licaps - Oksidasyonu önleyen özel teknoloji

İçindekiler: Soya Fasulyesi Yağı (Rafine),Balık Jelatini Kapsülü, Su, Kolekalsiferol (Vitamin D3)

Ürün Kodu : 9700547

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

nutrplus probiyotik

nutribar

Sedef hastalığına ne iyi gelir?