nutriplus glucosamine



Farmasi Nutriplus Glukozamin & Kondroitin Sülfat & Msm & Tip II Kollajen

Glukozamin, vücutta bulunan bir amino şeker maddesidir. Kıkırdak ve eklem dokusunu korur. Glukozamin, denizde bulunan kabuklu hayvanların kabuklarından elde edildiği gibi bazı bitkilerde de bulunur.

Glukozamin, vücudumuzda doğal yolla üretilir. Yeterli olmadığı durumlarda hastalıklar ortaya çıkabilir. Uzun süren antrenmanlar ve egzersizler, yaşlılık, sakatlık durumlarında ek gıda takviyesi olarak dışarıdan almak gerekir.

Özellikle bayanlarda kemik yapısı erkeklere oranla daha hassas yapıda olduğundan yaş alımıyla birlikte kemik ve kıkırdak yapılarındaki hassasiyet artabilmekte ve bayanlar erkeklere oranla daha sık kemik ve eklem hastalıklarına yakalanabilmektedir. Yaşlılıkta vücut fonksiyonlarımız yavaşlayabiliyor, buna bağlı olarak da eklem ve kıkırdak yapımız yıpranabiliyor. Glukozamin takviyesi ile eklem ve kıkırdak yapımızı güçlendirerek günlük aktivitelerimizi daha kolay, ağrısız ve daha dinamik gerçekleştirebiliriz.

Faydaları;

  • Glukozamin, eklem ve kalça ağrılarında, kireçlenme gibi hastalıkların tedavisinde etkili rol oynamaktadır.
  • Kıkırdak yapımını artırır ve kuvvetlendirir.

İçeriğindekiler;

Farmasi Nutriplus Glukozamin Kondroitin Sülfat Msm ve Tip II Kollajen takviyesi içeriğinde bulunan kondroitin sülfat protein molekülünün bir parçasıdır. Metilsülfonilmetan, organisülfür bileşiğidir. Tip II Kollejen, eklem kıkırdağının temel bir yapıtaşıdır.

Nasıl Kullanılır?

Glukozamin Sülfat Kondroitin Sülfat Msm Tip II Kollajen takviye edici gıda olarak şişesinde 60 kapsüldür. Bir kapsül 1083 miligramdan oluşmaktadır.  Yemek esnasında alınması önerilmektedir. Günde 3 kez 1 ‘er kapsül olarak kullanılmalıdır. 18 yaş üstü kullanılması uygundur. En fazla 3 ay kullanımı uygundur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

nutrplus probiyotik

nutribar

Sedef hastalığına ne iyi gelir?