nutriplus c vitamini

Farmasi Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko İçeren Efervesan Saşe

Günümüzde pek çok insan, günlük rutin işlerini hallederken veya normalin üstünde bir efor sarf etmesi gerektiğinde çeşitli enerji düşüklükleri ve motivasyon sıkıntısı yaşamaktadır. Pek çok zaman doğal meyve sebzeler imdadımıza yetişse de, ekstra olarak vitaminçinko ve enerji ihtiyacı gibi pek çok doğal maddeyi uzmanlar tarafından geliştirilerek laboratuvar ortamında denenmiş, %100 etkili ilaçlar aracılığı ile sağlanması gerekir. Farmasi, bu noktada devreye giren ve son derece etkili olup, bünyeden bünyeye farklı etkileri olsa da pek çok insanın günlük, aylık ve hatta sürekli kullanımda yıllık vitamin ve çinko ihtiyacını karşılayabilecek ölçüde bir üründür.

‘’Farmasi Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko İçeren Efervesan Saşe’’ adı ile bilinen ürün, pratik yapımı ve son derece besleyici bir içeriğe sahip olması ile insanlar tarafından oldukça sık tüketilmektedir. Su ile karıştırılarak elde edilen ürün, portakal esansı yayarak olası kötü lezzetlerden sizleri uzaklaştırarak son derece lezzetli, aynı zamanda da vitamin ve çinko deposu bir sıvının damarlarınızdan geçmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan sitrik asit, Sodyum bikarbonat, Sülfat, Sukraloz ve Silisyum dioksit gibi maddeler, C vitamini, D3 vitamini ve çinko gibi maddeleri vücudumuza almamıza yardımcı olurken, portakal aroması da yine C vitaminine takviye yaparak ağız tadımızın bozulmasına da engel olmaktadır.

Efervesan takviye edici gıda olarak bilinen Farmasi, pek çok sitede farklı fiyat baremlerinde satışa sunulmakta olan bir üründür. Bu noktada ürünü satın almak için en uygun ve en güvenilir olan siteyi tercih etmiş olmak, müşteriler için kazançlı bir alış veriş noktasında yardımcı olacaktır. Piyasada yer alan Farmasi ürünleri, 40-90 TL arasında seyir etmektedir. Nutriplus güvencesi ile sunulan Farmasi Efervesan Saşe ürünleri, sipariş edildikten sonra ortalama 1 ila 7 iş günü arasında kapıda ödeme veya kredi kartı ile ödeme imkanları ile sunulmaktadır. Kullanım ömrü üretildikleri tarih ile paralel olup, güneş görmeyen serin ortamlarda saklanması tavsiye edilir. Siz de Farmasi ile yiyeceklerden dahi elde edemediğiniz pek çok vitamin ve çinko değerlerine sahip olabilirsiniz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sedef hastalığına ne iyi gelir?

Covid 19'a karşı alınması gereken takviyeler. Koronavirüse karşı verilen mücadelede birinci önceliğimiz hijyen kurallarına uymaktır. Çünkü virüs hijyen konusunda en ufak hatayı kabul etmemekte ve hızlıca yayılmaktadır. Koronavirüse karşı kendimizi dışarıdan nasıl savunuyorsak içeriden de o şekilde savunmamız gerekmektedir. Bunu ise dengeli ve sağlıklı beslenerek elde edebiliriz. Hekim ve uzmanların fikirlerinde ortak olduğu nokta bağışıklık sisteminin bu hastalık karşısında olabildiğince güçlü olması gerektiğidir. Hastalık, bağışıklık gücü yüksek bireylerde ayakta veya fazla sıkıntı çekilmeden atlatıldığı gözlemlenmiştir. Peki bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Bu yazımızda virüse karşı önerilen vitaminleri ve kendi önerimiz olan takviye gıdaları paylaşacağız. Koronavirüse Karşı Önerilen Takviyeler

nutribar