farmasi güneş kremi

Farmasi Dr. C. Tuna Sunscience Güneş Koruyucu Yüz Kremi 50+ SPF 50 ml
Ürün Kodu:1000155

Güneş koruyucu yüz kremi 50+ spf sayesinde cildin en hassas bölgesi olan yüzümüzü, zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcıdır.
Baobab ve Tamanu yağı ile cildi nemlendirmeye, yumuşatmaya ve elastikiyet kaybına karşı korumaya destek olur. Hafif ve yağlı olmayan yapısı ile cildinize kolayca uyum sağlar.

Baobab Yağı
Afrikalı kadınlar bu yağı yüzlerce yıldır doğal bir güzellik yöntemi olarak kullanmışlardır.
Cildi serbest radikallerin hasarından korur.
Cildi nemlendirir.
Ciltteki yaşlanma belirtilerini hafifletmeye yardımcıdır.
Cilde ışıltı ve parlaklık sağlar.

Baobab ağacı yerli bir Afrika ağacıdır.
Yaklaşık 6000 yıllık bir ömrü olan görkemli bir ağaçtır. Özellikle kurak mevsimde sahip olduğu besinlerle dolu meyveleri nedeniyle ‘Hayat Ağacı’ olarak da bilinir.

Tamanu Yağı
Tamanu ağacı, Güneydoğu Asya’da yetişen bir tropik ağaçtır. Çok uzun bir dönemdir, doğal tıbbın bir parçası olarak çok önemli bir yere sahiptir.
Ultraviyole Işınlarına karşı doğal bir koruyucudur.
İçeriğindeki tekli ve çoklu doymamış yağlar sayesinde antioksidan etkiye sahiptir.
Cildin esnekliğinin artmasına yardımcı olur.
Kırışıklık oluşma sürecini ve de leke oluşumunu yavaşlatır.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanımı: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulayın. Gün boyu güneşe maruz kalınan durumlarda, en az iki saatte bir uygulamayı tekrar edin. Yüzdükten, terledikten ve kurulandıktan sonra tekrar uygulayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sedef hastalığına ne iyi gelir?

Covid 19'a karşı alınması gereken takviyeler. Koronavirüse karşı verilen mücadelede birinci önceliğimiz hijyen kurallarına uymaktır. Çünkü virüs hijyen konusunda en ufak hatayı kabul etmemekte ve hızlıca yayılmaktadır. Koronavirüse karşı kendimizi dışarıdan nasıl savunuyorsak içeriden de o şekilde savunmamız gerekmektedir. Bunu ise dengeli ve sağlıklı beslenerek elde edebiliriz. Hekim ve uzmanların fikirlerinde ortak olduğu nokta bağışıklık sisteminin bu hastalık karşısında olabildiğince güçlü olması gerektiğidir. Hastalık, bağışıklık gücü yüksek bireylerde ayakta veya fazla sıkıntı çekilmeden atlatıldığı gözlemlenmiştir. Peki bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Bu yazımızda virüse karşı önerilen vitaminleri ve kendi önerimiz olan takviye gıdaları paylaşacağız. Koronavirüse Karşı Önerilen Takviyeler

nutribar