farmasi alaska masaj jeli

Dr. C.Tuna Farmasi Alaska Soğutucu Masaj Jeli :

 

Farmasi Alaska Soğutucu Masaj jeli içeriğindeki Okaliptus yağı ile cildinizi nemlendirirken , verdiği ferahlık hissi ile rahatlamanızı ve canlı görünmenizi sağlar.


OKALİPTUS YAĞI NEDİR ?

 

-Anavatanı Avustralya olduğu bilinen bitkini insan sağlığına ve vücuduna etkileri oldukça fazladır.
-Mikrop öldürücü etkisinden dolayı antiseptik özelliğe sahiptir.
-Ağrı kesici, ateş düşürücü, kas ve eklem spazmlarının giderilmesinde, cilt üzerinde ki yara ve kesiklere, güneş yanıklarına iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

 

OKALİPTUS YAĞI NEYE İYİ GELİR ?

 

-Spor öncesi ve sonrası oluşan kas ve eklem zedelenmelerinde,
-Migren ağrılarında,
-Ateşli romatizma ağrılarında,
-Ateşli bebeklerde,
-Egzersizlerden sonra kaslarda oluşan ağrıların giderilmesinde,
-Burkulma, çarpma ve kasılmalarda
-Ateş düşürücü özelliğinden dolayı cildinizde ferahlık hissettirerek rahatlamanızı sağlayacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sedef hastalığına ne iyi gelir?

Covid 19'a karşı alınması gereken takviyeler. Koronavirüse karşı verilen mücadelede birinci önceliğimiz hijyen kurallarına uymaktır. Çünkü virüs hijyen konusunda en ufak hatayı kabul etmemekte ve hızlıca yayılmaktadır. Koronavirüse karşı kendimizi dışarıdan nasıl savunuyorsak içeriden de o şekilde savunmamız gerekmektedir. Bunu ise dengeli ve sağlıklı beslenerek elde edebiliriz. Hekim ve uzmanların fikirlerinde ortak olduğu nokta bağışıklık sisteminin bu hastalık karşısında olabildiğince güçlü olması gerektiğidir. Hastalık, bağışıklık gücü yüksek bireylerde ayakta veya fazla sıkıntı çekilmeden atlatıldığı gözlemlenmiştir. Peki bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Bu yazımızda virüse karşı önerilen vitaminleri ve kendi önerimiz olan takviye gıdaları paylaşacağız. Koronavirüse Karşı Önerilen Takviyeler

nutribar